بررسی خواص بادام

بادام (Almond)

يكي ديگر از محبوب‌ترين آجيل‌ها بين مردم نه تنها ايران، بلكه تمامی مردم جهان، بادام است. بادام طعم خوشمزه‌اي دارد، پرخاصيت بوده و يك غذاي سالم و كامل براي بدن است. ايران با اينكه يكي از توليد كنندگان بادام است، اما آمريكا بزرگترين توليد كننده بادام در جهان است.

البته بادام درختي به صورت تلخ هم وجود دارد كه تلخ است و طعم خوشايندي ندارد ولي اين بادام‌ها نيز، پس از شيرين شدن، قابل مصرف هستند. البته روغن اين نوع بادام بسيار مورد اقبال است.

خواص دارویی بادام

خواص دارويي بادام بي‌نظير است و براي سلامتي بسيار مفيد است. بادام مصارف مختلفي دارد كه جداي از مصرف، به عنوان آجيل و در خيلي از غذاها به عنوان طعم‌دهنده و تزیين‌كننده قابل استفاده است.

بادام سرشار از انواع ويتامين‌ها، پروتئين‌ها، موادمعدني‌ای مثل فسفر، منگنز، منیزیم، کلسیم، و آهن است و در افزایش ایمنی بدن نقش موثری دارد. بادام بسیار مغذی بوده و منبع غنی از آنتی اکسیدان، ویتامین و چربی‌های سالم است. بادام هم به صورت خام، هم به صورت بوداده و هم باپوست و بدون پوست به فروش می‌رسد. بابادهقان بادام خام و با پوست را به شما پیشنهاد می‌دهد.

خرید مغز بادام خام بابادهقان

بادام سرشار از مواد معدنی و ویتامین

هر ۲۸ گرم بادام(یک اولن) شامل ۱۶ کالری، ۲٫۵ گرم کربوهیدرات، ۳٫۵ گرم فیبر، ۱۴ گرم چربی که ۹ گرم اشباع نشده است، ۶ گرم پروتئین، ۳۷% ویتامین E(RDI)، ۳۲% منگنز، ۲۰% منیزیم بوده و همچنین دارای ویتامین B2، فسفر، مس،اسید فیتیک و … می‌باشد. اسید فیتیک خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و برای بدن مفید است.

بادام، آنتی‌اکسیدانی قوی

بادام با داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، بدن را در برابر استرس اکسیداتیو مقاوم می‌سازد. استرس اکسیداتیو به سلول‌آسیب زده و سبب پیری، التهاب و حتی سرطان می‌شود.خواص آنتی‌اکسیدانی بادام در پوست قهوه‌ای آن است و در قسمت سفید بادام این خاصیت کمتر است.

“خرید مغز بادام شور بابا دهقان”

بادام، بهترین منبع ویتامین E در جهان

همانطور که گفته شد، ویتامین E موجود در بادام به تنهایی ۳۷% از RDI را شامل می‌شود که خود گواه این خاصیت بی‌نظیر بادام است. ویتامین E از آنتی‌اکسیدان‌های قوی مورد نیاز برای بدن است که خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی و آلزایمر را کاهش می‌دهد.

بادام غذایی پر از منیزیم

“خرید بادام پوست کاغذی شور بابا دهقان”

منیزیم در کنترل قند خون نقش مهمی دارد و برای افراد دیابتی مفید است. بادام با داشتن مقادیر زیادی منیزیم، به افراد دارای دیابت نوع ۱ کمک کرده و در کاهش قند خون آنها مفید است.

بادام عاملی در کاهش سطح فشار خون

مصرف بادام سبب کاهش سطح فشار خون شده و از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند. باز هم این منیزیم بادام است که تا حد زیادی می‌تواند در تنظیم فشار خون مفید واقع شود.

بادام عامل کاهش سطح کلسترول بد خون(LDL)

خوردن تعدادی بادام به اندازه یک کف دست می‌تواند سبب کاهش کلسترول بد خون شده و خطر حمله قلبی را کاهش دهد.

“۷ روش موثر کاهش کلسترول بد(LDL) برای حفظ سلامتی”

کاهش وزن و کنترل چاقی با مصرف بادام

بادام با کمک کردن اشتها و افزایش احساس سیری، سبب کاهش وزن و چاقی می‌شود. بادام میزان کالری دریافتی بدن را کاهش می‌دهد که این موضوع خود سبب کاهش وزن می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *